Εξέλιξη βόμβα για το κύκλωμα με την...


... κοκαΐνη – Σχετίζεται με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή;
- Απίστευτες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με την κοκαΐνη που εξαρθρώθηκε στο Εκουαδόρ - Προορισμός του... πακέτου ήταν η Αυστραλία κι αυτό "αναγκάζει" τις Αρχές να εξετάσουν το κατά πόσο μπορεί να συνδέεται με την δολοφονία του Γιάννη Μακρή - Ο κατηγορούμενος... μπον βιβέρ από τον οποίο επώνυμοι Αθηναίοι αγόραζαν Ferrari και Porsche - Τα πολυτελή αυτοκίνητα έκρυβαν... λευκό θάνατο - Ο ρόλος του γιου γνωστής αστρολόγου και όλες οι εξελίξεις με βίντεο και φωτογραφίες
Φως στα σκοτεινά σημεία της μεγάλης υποθέσεις με την μεταφορά 380 κιλών κοκαΐνης στην Αυστραλία, στην οποία εμπλέκονται και Έλληνες, ανάμεσά τους ο γιος πασίγνωστης αστρολόγου, αναμένεται να ρίξει η νέα έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών για τους τελικούς παραλήπτες της κόκας. Αλλά κυρίως για τους πραγματικούς χρηματοδότες της επιχείρησης με την κοκαΐνη. 
Policía Ecuador
@PoliciaEcuador
 Cooperación binacional permitió desmantelar organización narcodelictiva que enviaba droga a través de medios acuáticos a países #Bálticos y #Australia. ||#Impacto444 #SeguridadCiudadana
7
1:26 π.μ. - 15 Νοε 2018
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Policía Ecuador
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter
Σχετίζεται το κύκλωμα με την κοκαΐνη με τον Γιάννη Μακρή;
Ο 43χρονος γιος της διάσημης αστρολόγου, ένας επίσης γνωστός επιχειρηματίας και μάλιστα Μπον βιβέρ αλλά κι ένας 43χρονος Αλβανός μέλος της Αλβανικής Μαφίας, είναι οι άνθρωποι που φέρονται από την Ασφάλεια Αττικής να οργάνωσαν την επιχείρηση αγοράς και μεταφοράς της κόκας στην Αυστραλία.

Σοκάρουν οι εικόνες με την κοκαΐνη! Τι υποστηρίζει ο γιος της αστρολόγου
Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας που έχουν γίνει γνωστά, ο γιος της Αστρολόγου Α.Λ., ο επιχειρηματίας με μάνδρα πολυτελών αυτοκινήτων Γ. Σ 63 ετών και ο άνεργος Αλβανός είναι οι άνθρωποι που χρηματοδότησαν με 1.500.000 ευρώ την αγορά και την μεταφορά της κοκαΐνης στην Αυστραλία, μέσω Εκουαδόρ.
Προσδοκώμενο όφελος για τους εμπλεκόμενους από αυτή την δουλειά, ήταν το χρηματικό ποσό των 11.000.000 δολαρίων που θα αποκόμιζαν από την πώληση των ναρκωτικών και μάλιστα στην χονδρική αγορά της Αυστραλίας.
Μια ίσως απλοϊκή εξήγηση για την επιλογή της συγκεκριμένης χώρας ως τελικού προορισμού της κοκαΐνης, είναι το γεγονός πως η αγορά στην συγκεκριμένη Ήπειρο, εν προκειμένω στην Αυστραλία, είναι πάντα ανοιχτή σε κοκαΐνη καλής ποιότητας και παράλληλα η ακριβή τιμή πώλησης του “λευκού Θανάτου” είναι ιδιαιτέρως ελκυστική.

Λόγω λοιπόν της Αυστραλίας οι αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι να ερευνήσουν και προς αυτή την κατεύθυνση την δολοφονία του Γιάννη Μακρή του επονομαζόμενου και Αυστραλού καθώς στην Αυστραλία είχε ανοιχτές υποθέσεις ακόμα και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ταξίδια στο Εκουαδόρ και κοκαΐνη
Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, το κύκλωμα μέσω του αδελφού του 43χρονου Αλβανού, οποίος ταξίδευε συχνά στο Εκουαδόρ, κατάφερε να βρει την πηγή από την οποία θα προμηθεύονταν τα 380 κιλά κοκαΐνης, έναντι 2.000 δολαρίων το κιλό.
Μάλιστα για να γίνει σωστά η δουλειά, οι δυο Έλληνες είχαν κάνει αλλεπάλληλα ταξίδια στο Εκουαδόρ προκειμένου να ελέγξουν επί τόπου την ποιότητα του προϊόντος. Για το λόγο αυτό οι πλάκες με την κοκαΐνη έφεραν τουλάχιστον τέσσερις διαφορετικές σφραγίδες, κάτι που σημαίνει πως είχαν επιλεγεί από τέσσερα διαφορετικά καρτέλ.
Το πρωί της Πέμπτης, 15.11.2018 και όπως έγινε επίσημα γνωστό από την Ασφάλεια Αττικής, στο Εκουαδόρ συνελήφθη ο αδελφός του Αλβανού, οποίος φέρεται ως άνθρωπος που ενεργούσε ουσιαστικά για λογαριασμό της Αλβανικής Μαφίας και κατ’ επέκτασιν για τους τρεις συλληφθέντες στην Ελλάδα.

Εδώ να σημειωθεί πως η υπόθεση έχει πάρει μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ του Εκουαδόρ, τα οποία μάλιστα μετέδωσαν και εικόνες από την τεράστια ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκαν στο σκάφος! κοκαΐνη
Δείτε τις εικόνες με την κοκαΐνη που βρήκαν οι Αρχές


Ο εγκέφαλος της επιχείρησης με την κοκαΐνη
Ο γνωστός μπον βιβέρ επιχειρηματίας που ασχολείται με τις πωλήσεις αυτοκινήτων, φέρεται από την Ασφάλεια ως ο άνθρωπος που τελικά είχε τις άκρες, τόσο με την Αλβανική Μαφία, όσο και με τους σκιώδεις χρηματοδότες της επιχείρησης, προκειμένου να στηθεί το μεγάλο κόλπο.
Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών αλλά και τα στελέχη της Αμερικανικής DEA που ενεπλάκησαν στην εξάρθρωση του κυκλώματος με την κοκαΐνη, κράτησαν στεγανά και επτασφράγιστα μυστικά για την έρευνα, καθώς γνώριζαν πως ο επιχειρηματίας είχε πολλές και καλές ”άκρες” στις Αρχές, τόσο τις Αστυνομικές, όσο και τις Δικαστικές.
Μάλιστα εδώ και χρόνια σε Αστυνομία, Λιμενικό, ακόμα και σε στελέχη τις DEA υπήρχαν πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόσωπο πως ενέχεται σε υποθέσεις για εισαγωγή κοκαΐνης στην Ελλάδα μέσω των διαύλων ανταλλακτικών αυτοκίνητων που είχε ανοίξει ο ίδιος, λόγο της νόμιμης ενασχόλησής του με την εμπορία πολυτελών αυτοκινήτων.
Άλλωστε το πελατολόγιό του όσον αφορά στην επιχείρησή του με τα πολυτελή αυτοκίνητα ήταν βαρύ, καθώς είχαν αγοράσει Ferrari και Porsche πολλοί επώνυμοι Αθηναίοι. Έτσι ο ίδιος έφερνε νόμιμα ανταλλακτικά, κρύβοντας όμως μέσα σε αυτά ποσότητες κοκαΐνης όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που είχαν οι Αρχές.
Κατά συνέπεια εκτιμάται από την Ασφάλεια πως είχε την τεχνογνωσία. Μάλιστα όταν είχαν προσπαθήσει να τον βάλουν στο ερευνητικό τους στόχαστρο, είχαν βρει “τοίχο” με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν κάθε προσπάθεια… μέχρι που ήλθε η υπόθεση του Εκουαδόρ.

Εκλογές 2019

Δεν ανήκω σε κανέναν και πουθενά….
Δόξα το Θεό ακόμα και επίγνωση έχω μα και γνώμη
άλλα όλο αυτό το αηδιαστικό που γίνεται ενόψει εκλογών, μου φέρνει αηδία .
Έχετε δει πως ο λαός που κοροϊδεύετε, μετά την ‘’μεταπολίτευση’’ όλοι εσείς, έχει αγανακτήσει και βράζει στα πρόθυρα μιας επανάστασης η και αποστροφής από τα κατατα άλλα ΄΄ κοινα΄΄
Όπως πάντα πρωτοπόροι στην απάτη και στην αρπαγή της εξουσίας η και του πλούτου που πηγάζει από αυτήν τραβάτε τον κόσμο κοντά σας όχι σαν ψηφοφόρους, αφού σας έχουν χεσμένους μα ως σύμβουλους ….
Τα κορόιδα πιστεύουν στην εικόνα της θαλπωρής και του φαίνεστε που στήνετε τόσο όμορφα και τρέχουν από πίσω σας σαν σκυλάκια ….έτσι πνιγετε και παίρνετε παράταση από την απελπισία και την οργή του λάου,και τους κάνετε και αυτούς μέρος της ενοχής σας..
Χωρίς αίσθημα ντροπής ,χωρίς καν να νιώθετε και να σέβεστε τον πόνο και την περιφρόνηση που δέχεται άδικα ο λαός μας ,βγαίνετε να ΄΄μας σώσετε΄΄ άλλα το μόνο που σας απασχολεί είναι η καρέκλα και η δική σας εξέλιξη.
Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι είστε απατεώνες με κάθε τίμημα με κάθε σκοπό και δόλο και περιφρονείτε τον λαό και το αίσθημα της αδικίας .
Ντροπη σας …

karmanews © 2012. Από το Blogger.

ΚάρμαNews

 
go top
Add this! Twitter Facebook Google Plus LinkedIn RSS Feed Email